Politika privatnosti

ejcexpo.com

Ovaj dokument opisuje vrstu podataka koje mi prikupljamo kada koristite ejcexpo.com servise, kao i neke korake koje mi preduzimamo da bi zaštitili te iste podatke. Nadamo se da će vam ovaj dokument pomoći pri odluci koje podatke želite da podelite sa nama.

Lični podaci i ostali podaci koje mi prikupljamo

* ejcexpo.com prikuplja lične podatke kada se registrujete na ejcexpo.com servise ili na drugi način nam dobrovoljno dostavite takve podatke. Mi možemo kombinovati lične podatke prikupljene od vas sa podacima od ostalih ejcexpo.com servisa ili od podataka trećih lica da bi vam omogućili bolje korisničko okruženje, uključujući biranje sadržaja prema vašim potrebama.
* ejcexpo.com koristi kolačiće (cookies) i ostale tehnologije da bi poboljšali korisničko okruženje i naučili kako vi koristite ejcexpo.com servise, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta naših servisa.
* ejcexpo.com serveri automatski upisuju podatke kada posetite naš sajt ili koristite naše servise, uključijući URL, IP adresu, tip browser-a,jezik browser-a i datum i vreme vaše posete.

Korišćenje podataka koje smo mi prikupili

* Mi možemo koristiti vaše podatke da bi vam omogućili servise koje zahtevate, uključujući servise prilagođene vašim potrebama, ali i da bi omogućili prikazivanje reklama.
* Mi možemo koristiti vaše podatke u cilju istraživanja i analiziranja, a sve to da bi unapredili ejcexpo.com tehnologije i servise.
* Mi možemo deliti prikupljene podatke koji nisu lični sa trećim licima.
* Kada nam asistiraju treća lica u prikupljanju podataka, mi zahtevamo od njih da se slože sa našom politikom privatnosti.
* Mi možemo deliti podatke sa trećim licima u ograničenim uslovima.
* ejcexpo.com čuva lične podatke na sopstvenim serverima koji se nalaze u United States of America i u ostalim zemljama. U nekim slučajevima, mi čuvamo lične podatke na serverima koji se nalaze van vaše zemlje.

Vaš izbor

* Mi vam nudimo izbor kada od vas zahtevamo lične podatke, kada god to mogućnosti dozvoljavaju.
* Vi možete odlučiti da nam ne dajete vaše lične podatke i/ili odbijete kolačiće (cookies) u vašem browser-u, ali tada neke mogućnosti ili servisi možda neće funkcionisati pravilno.
* Mi vam omogućavamo da pristupite vašim ličnim podacima posle zahteva za to i omogućavamo vam da ispravite podatke ako za to imate potrebe, a imate i mogućnost da obrišete podatke.

Dodatne informacije

Ako imate dodatna pitanja, kontaktirajte nas.
www.000webhost.com
Season's Beatings Season's Beatings (1999) Drama, KomödieChristmas, family, and infidelity. Yvette's husband has died, and her grown daughters join her at the grave: Sonia, wealthy, bourgeois, and generous; Louba, living with their dad Stanislas, singing at a Russian restaurant, penniless, the mistress for the past 12 years of a man who will never leave his wife; Milla, the youngest, acerbic, lonesome. Christmas was when they learned their parents were divorcing 25 years ago. Over the next few days, yuletide depression, Louba's pregnancy, Sonia's crumbling marriage, Stanislas's overtures to Yvette, and Milla's attraction to the man who's her father's rent-free lodger lead each one to re-examine self, family, and hopes. Is renewal possible? | Cristãs E Gospel | Đồ uống